Fröfrallor med havregryn

Jag hittade ett recept på fröfrallor på nätet som lät gott. Jag använde det som grund och ändrade lite så det skulle passa vad jag gillar. De blev jättegoda och hur enkla som helst att göra, precis som jag vill ha det. Man kan äta dem som de är eller med pålägg. Perfekt alternativ istället för en bulle till kaffet. De här kommer jag göra många gånger kan jag lova. //Lina
 
 
 
Fröfrallor (ca 10 stycken)
 
4 ägg
1 dl mandelmjölk (osötad)
4 dl havregryn
1 dl pumpakärnor
1 dl linfrön
2 dl hackade mandlar
8-10 stycken torkade aprikoser
En nypa salt
 
Klipp aprikoserna i små bitar och lägg i en bunke. Häll i övriga ingredienser och rör om ordentligt. Mandlarna hackade jag hastigt i matberedaren, jag valde lite grövre bitar inte finhackat. Forma till bollar och lägg på en plåt, platta till dom lite. Det blir en ganska kladdig smet. In i ugnen på 180 grader i 12-15 minuter. Njut!
 
 
 
 

På väg in i ugnen.