Lasagne med keso
Det här är mitt absoluta favoritrecept när det gäller lasagne. Så smidigt att göra och det har blivit en favorit hos hela familjen. Jag använder kycklingfärs istället för nötfärs och keso istället för bechamellsås. Vi har börjat använda kycklingfärs mer än nötfärs här hemma för att inte äta så mycket rött kött som det annars lätt blir här hemma. Samt att vi tycker den är godare :). //Lina

Lasagne med keso (4-6 portioner)
800 gram kycklingfärs
1burk krossade tomater
2 msk tomatpuré
Peppar efter smak
Paprikapulver efter smak
1 grönsaksbuljongtärning
250 gram naturell keso
250 gram keso med grillad paprika
Färska lasagneplattor
Riven ost
Stek kycklingfärsen. Krydda med peppar och paprikapulver. Häll i tomatpuré, krossade tomater och smulad buljongtärning. Låt det puttra en stund. Häll i all keso och låt det puttra vidare några minuter. Smaka av. Tillsätt mer kryddor vid behov. Smörj en ugnsform och varva färsen och lasagneplattorna. Strö över ost och in i ugnen på 225 grader i 30 minuter. Njut! Den är även perfekt att frysa in som matlådor.

skriven
Go blogg ni har:) jag halkade in här via Rebecka( syster Dahl)Testade denna lasagnen igår- såå god och enkel!! Så tack för tips och inspo! Gillar era små träningsvideos också, bra med både bilder och film!
/Hanna