Raw paj

Denna härliga lördag tänkte jag tipsa om en supergod raw paj. Inspiration till den här pajen fick jag från ett recept jag hittade på Instagram, men lite justeringar fick det bli för att passa mig. Det är en härlig nötbotten med bär och kokosfyllning. Supersmarrigt till fikat och perfekt mellis. 
 
 
 
Raw paj
Botten
1 dl mandelmjöl 
3 urkärnade färska dadlar
1 tsk kokosolja
10 st valnötter
 
Mixa samman samtliga ingredienser och tryck ut i en liten form som du klätt med plastfolie. In i frysen så det stelnar ordentligt.   
 
Fyllning
En halv banan
6 frysta jordgubbar
Ca 3 msk kokosgrädde (eller det krämiga överst i kokosmjölken)
 
Måtten till fyllningen är väldigt ungefärliga. Du får provsmaka dig fram. Fyllningen görs bäst precis innan servering. Ta ut botten ur frysen och fyll upp med fyllningen. Botten tinar fort så ta inte fram den i förtid. Pudra lite kakao över. Njut! //Lina
 
 
 

Mina små formar.
 
 
 
Botten färdig och ska precis tryckas ut i formar.


Botten färdig att skjutsas in i frysen.

 
 




Kommentera här: